Marele Premiu
Street Camp BATTLE-URI. JAM-URI. WORKSHOP-URI.PARTY-URI.
Premiul cel mare este un loc la Street Dance Kemp 2008, alaturi de Mircea Ecxarcu, membru in juriul competitiei Nokia PressPlay si instructor-coregraf la StreetBeat Dance School. Castigatorul beneficiaza de transport, cazare, masa si un GOLD ADVANCED CARD, care ii va permite participarea la majoritatea workshop-urilor, battle-urilor si petrecerilor din tabara.

La SDK nu doar inveti sa dansezi; vii la intalnirea oficiala si la marea confruntare a street dancerilor Europei si nu numai!

La workshop-uri (lectii de dans) sunt invitate peste 25 de celebritati (instructori, coregrafi si dansatori underground) atat din Europa, cat si de pe alte continente. Street danceri cu renume mondial si trupe b-boyz din 16 tari sunt invitati la battle-uri, show-uri si petreceri. Ii vei intalni pe 7 ringuri de dans in aer liber, non-stop 24 de ore, 7 zile pe saptamana!
Desigur, niciun dansator renumit din Cehia nu va lipsi – sunt mai mult de 200 de invitati, primele 15 echipe de street dance din Cehia si b-boyz care vor participa cu siguranta la eveniment.

Ultima zi a taberei va fi a battle-urilor dintre cele mai tari crew-uri din lume. In 2008, ele vin din:
SUA, Rusia, JAPONIA, FRANTA, BRAZILIA, ITALIA, OLANDA, BELGIA, GERMANIA, MAREA BRITANIE, UNGARIA, SLOVACIA, SLOVENIA, CEHIA, MAROC, SUEDIA, DANEMARCA, ELVETIA.

Tabara e atat pentru incepatori cat si pentru dansatori profesionisti.

Stiluri:
NEW STYLE HIP HOP
LOCKIN'
DANS HOUSE
POPPIN'
BREAK DANCE
KRUMPIN'
WACKIN'
STREET JAZZ
Versuri R'n'B
Cateva cifre
• 150 dintre cei mai tari danceri din lume
• 30 dintre cei mai buni instructori mondiali
• 2000 dansatori din 16 tari
• 200 workshop-uri
• 7 battle-uri de stiluri internationale ale dancerilor mondiali de top
• 8 jam-uri de street dance
• 5 party-uri de street dance
• Battle-ul SDK EUROPA
• show-uri si crew battle-uri ale celor mai tari crew-uri din lume
Locatia
Centrul de agrement se afla langa lacul Olšovec in satul Jedovnice (la doar 26 km fata de BRNO) in centrul unei frumoase regiuni naturale din zona Moravský Kras, intr-un spatiu inconjurat de paduri. In cadrul taberei poti sa inchiriezi biciclete, barci sau sa joci pe terenul de sport volei, fotbal, baschet ori minigolf. In apropiere, la 1km, se poate juca si tenis. Ideale pentru turneele in zona Moravský Kras sunt inotul, pescuitul sportiv, windsurfing-ul, plimbarile cu barca (pesterile Balcarka, Kateřinská, Punkevní, Sloupsko-šošůvská).

Mai multe detalii pe site-ul evenimentului
Competitia
Participa s-a incheiat! Multumim participantilor si tuturor celor care i-au sustinut.
Ai aici filmele finalistilor si cum au fost ei judecati de Juriu.
Vezi finala!
Cunoaste juriul
Tonkins Mircea Richmond
Unii dintre cei mai tari, din Romania si din lume.
Afla cine sunt ei!
Vezi aici