Termeni si conditii
Reguli pentru competitia video de dans

NOKIA TERMENII UTILIZATORULUI PENTRU PRESS PLAY

Luarea la cunostinta si acordul
Prin inregistrarea ca "Utilizator" al siteului NOKIA Press Play sau al oricarui alt(e) serviciu(ii) ("Serviciu(ii)") pentru care se aplica acesti termeni si conditii, dumneavoastra, in calitate de Utilizator al acestor Servicii, prin prezenta acceptati si sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii ai utilizatorilor NOKIA ("Termenii Utilizatorului"). Serviciile care va sunt oferite sunt conditionate de aprobarea (fara modificare) acestor Termeni si Conditii pentru Utilizator si a oricaror altor conditii si avizari, cum ar fi cele specifice campaniei, Conditiile siteului si politica vietii private pentru Servicii, care pot fi incorporate prin referinta sau sunt prezentate altfel in legatura cu Serviciile. Folosirea Serviciilor reprezinta acordul dvs. fata de toate conditiile, termenii si avizarile. Asadar, sunteti de acord sa va familiarizati cu aceste Conditii pentru Utilizator si oricare alte conditii si avizari aplicabile care ar putea fi incorporate prin referinta sau sunt prezentate altfel, in legatura cu Serviciile si le acceptati in legatura cu folosirea Serviciilor.
In cazul oricarei discrepante intre acesti Termeni si Conditii si oricare alte Conditii ale Sitului si/sau Politicile privind viata privata, aceste Conditii de Utilizator vor prevala.

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTE CONDITII DE UTILIZATOR, NU AVETI PERMISIUNEA DE A VA INREGISTRA LA NICIUNUL DINTRE SERVICIILE NOKIA, PENTRU CARE SE APLICA ACESTE CONDITII DE UTILIZATOR SI TREBUIE SA INTRERUPETI IMEDIAT UTILIZAREA ACESTOR SERVICII.

Eligibilitatea pentru Serviciu(ii)
Nicio persoana care nu a implinit varsta de18 ani sau careia i se interzice utilizarea Serviciilor conform legislatiei locale (chiar daca aveti 18 ani sau peste) este eligibil sa foloseasca si/sau sa se inregistreze ca utilizator al Serviciului(iilor). In cazul in care dvs. nu ati avea capacitatea conform legislatiei Romaniei, va trebui sa obtineti consimtamantul parintilor sau ale unui tutore legal pentru utilizarea si/sau inregistrarea ca Utilizator al Serviciului(iilor).

Restrictiile Serviciului
Serviciile furnizate prin prezenta pot depinde de retea sau poate impune suport al unei retele. Sunteti responsabil pentru obtinerea oricaror informatii necesare cu privire la abilitatile dvs. de a folosi Serviciile de la furnizorul respectiv de servicii.

Posibile taxe pentru Servicii
Folosirea Serviciilor poate fi subiectul unui pret separat, care este apoi anuntat separat in cadrul si/sau in legatura cu Serviciile. Puteti contracta taxe suplimentare din utilizarea serviciilor de telefonie mobila si/sau internet de la reteaua dvs. sau de la alt operator/transportator de telecomunicatii si/sau alt furnizor de servicii, inclusiv, fara limite, SMS, MMS si WAP browsing si alte servicii care necesita utilizarea serviciilor de date mobile si timpi de transmisie. NOKIA nu isi asuma nicio responsabilitate pentru plata unor astfel de taxe. Operatorul/transportatorul dvs. este intru totul singurul responsabil pentru serviciile pe care vi le furnizeaza.

Aplicabilitatea acestor conditii de utilizator si alti termeni
Aceste conditii de utilizator si oricare altele aplicabile vor guverna toate activitatile conduse cu ajutorul Serviciilor, inclusiv, dar nu limitate la utilizare, incarcari si descarcari ale oricaror programe, produse sau alte materiale, cum ar fi caracteristicile comunitatii, liste cu prieteni, panouri de mesaje, tonuri de apel, grafice imagini (precum pictograme grupuri persoane apelante, mesaje cu imagini, programe de protectie a ecranului (screen saver) si alte grafice), jocuri, clipuri audio si video, pictograme, descarcari aplicatii si jocuri, imagini, stiri si alerte si mesagerie interactiva.

Folosirea Serviciului(iilor)
Drepturile de autor, marcile comerciale si/sau alte drepturi de proprietate ale NOKIA si/sau proprietarii de licente protejeaza Serviciile si continutul acestora.
Folosirea Serviciilor va este permisa numai in scopuri private, non-comerciale si va fi in conformitate cu aceste Conditii de utilizator si oricare alti termeni si avize aplicabile, precum si in conformitate cu legile aplicabile. Cele de mai jos au legatura cu orice folosire a Serviciilor, precum si orice trimitere a informatiilor, fie acestea pe panourile de mesaje, chat rooms (camere virtuale de discutii) sau in orice forma ori maniera.

Licenta la NOKIA pentru orice continut propus
Supus drepturilor care stau la baza NOKIA, va veti pastra drepturile asupra filmelor pe care le-ati creat si incarcat in Serviciu. In momentul incarcarii oricaror filme in Serviciu, sunteti considerat sa asigurati NOKIA, proprietarii sai de licente, concesionarii, partenerii, sub-contractantii si furnizorii de servicii, un drept neexclusiv, la nivel mondial, nelimitat, fara redevente, fara costuri, complet platit, perpetuu, irevocabil si complet sub-licentiabil de a folosi, exploata, reproduce, copia, modifica, adapta, comunica publicului, pune la dispozitie, garanta accesul la, publica, traduce, dezvolta ulterior, imbunatati, edita, combina cu alte fisiere, crea lucrari derivative dupa si distribui, transmite si de asemenea filme sau orice concept descris in prezenta, in intreaga lume, prin orice media, produs si/sau serviciu, inclusiv, fara limita, materialele de publicitate, marketing si promotionale si reproduceri digitale, fara compensare, restrictii la utilizare, cunoasterea sursei, responsabilitatea sau obligatiile si permise integral conform legii aplicabile, cu renuntarea la drepturile morale de atribuire, integritate si identitate. In plus, dvs. expres garantati NOKIA Romania si/sau orice parte terta imputernicita de catre NOKIA, dreptul de a sterge orice melodie audio si/sau orice sunete incluse in filmul pe care il trimiteti Serviciului si de a sincroniza filmul cu o melodie audio aleatorie cand este vizualizat, facuta disponibila sau accesata prin Serviciu.

Licenta catre alti utilizatori ai oricarui continut trimis
In momentul incarcarii oricaror filme in Serviciu, sunteti considerat sa garantati altor utilizatori ai Serviciului, dreptul non-exclusiv, la nivel mondial, fara redevente, fara costuri, complet platit, perpetuu si irevocabil de a vizualiza, utiliza, accesa, reproduce, copia, modifica, adapta, pune la dispozitie, garanta accesul la acestea, edita, combina cu alte fisiere, crea lucrari derivate din acesta, publica, distribui si dispune public aceste filme sau oricare concept descris prin prezenta, fara compensare, restrictii de utilizare, cunoasterea sursei, responsabilitatea sau obligatiile si, permis in totalitate conform legii aplicabile, cu o renuntare a tuturor drepturilor morale si drepturilor de atribuire, integritate si identitate. Prin incarcarea filmelor in Serviciu, sunteti considerat ca ati inteles ca NOKIA ROMANIA nu detine controlul asupra acestor filme dupa ce au fost incarcate in Serviciu si acceptati ca este posibil ca filmele dvs. sa fie mai apoi distribuite, reproduse, editate, copiate in totalitate sau partial, in orice media, fara aprobarea, consimtamantul sau orice compensare din partea dumneavoastra.

Reguli generale privind inregistrarea si trimiterea filmelor
Cu privire la toate trimiterile filmelor, intelegeti si sunteti de acord ca sunteti integral singurul responsabil pentru oricare dintre sau toate aspectele filmelor trimise, inclusiv, dar nu limitat la legalitatea sa, oportunitatea si neincalcarea drepturilor de proprietate intelectuala ale unei parti terte, iar NOKIA Romania nu va fi responsabil in niciun fel pentru astfel de filme. NOKIA ROMANIA nu va avea nicio obligatie de a monitoriza oricare dintre filmele furnizate de catre dvs. la NOKIA ROMANIA si/sau la Serviciu(ii), dar poate proceda astfel, la propria discretie. Mai mult, cu privire la oricare dintre si toate logarile pentru trimiterile filmelor sau pentru acordarea voturilor sunteti de acord ca:
 1. nu veti posta, publica, transmite, distribui sau incarca nicio informatie prin Serviciu(ii), fara ca mai intai sa efectuati scanarea si indepartarea virusilor sau a oricaror caracteristici contaminante sau distructive, ca acestea sa nu contina Trojan horse, rutine "sniffer", backdoors, worms, time bombs, bots sau oricare alte coduri de programe, fisiere, programe sau rutine de programare daunatoare sau caracteristici distrugatoare;
 2. nu veti posta, publica, transmite, distribui sau incarca, prin Serviciu(ii) nicio solicitare neautorizata sau nesolicitate de "bulk e-mail", scrisori in lant (Chain letters), reclame, materiale de marketing sau promotionale, "junk mail", "spam", scheme piramidale sau oricare alte solicitari sau comunicari, inclusiv, fara limite, spamming NOKIA ROMANIA sau de la alti utilizatori ai Serviciului(iilor) sau nu veti folosi sau strange adresele de e-mail sau numerele de telefon sau alte informatii sau afisari ale altor utilizatori sau nu veti folosi Serviciul(iile) pentru a efectua o colectare de date, extragere sau exploatare sau dobandire sau incercare de a dobandi acces neautorizat la NOKIA sau in sistemul de computere ale oricarui dintre utilizatori;
 3. nu va veti inregistra cu sau nu veti utiliza sau identifica cu un nume sau adresa de e-mail false, nu va veti da drept alta persoana sau entitate, inclusiv, fara limita, personalului NOKIA Romania sau proprietarilor sai de licente, declarand cu falsitate oricare aspect al continutului inregistrarilor si trimiterilor catre Serviciu(ii);
 4. veti respecta toate legile si regulamentele aplicabile folosirii dvs. a Serviciului(iilor). Astfel de legi si regulamente includ, fara limite, drepturile de autor guvernante, defaimarea, viata privata, publicitatea si accesul la sau folosirea computerului sau sistemelor de comunicatie ale altor persoane;
 5. si veti fi responsabil pentru obligatiile, costurile, cheltuielile, premiile si daunele directe si indirecte, care sunt cauzate asupra NOKIA Romania sau a altor utilizatori, care reies din orice material sau informatii pe care le-ati incarcat in Serviciu.
In plus, NOKIA Romania solicita ca dvs. sa luati hotarari corecte si sa fiti discreti in alegerea subiectelor si temei adecvate pentru orice trimiteri de filme catre Serviciu(ii). Tineti minte ca legile privind intimitatea pot proteja individualii in ceea ce priveste fotografierea sau filmarea acestora, asadar va rugam sa respectati intimitatea celorlalti, solicitandu-le si obtinand consimtamantul acestora de a fi fotografiati sau filmati, precum si pentru trimiterea filmelor catre Serviciu(ii).

Incalcarea conditiilor de utilizator
In cazul in care NOKIA Romania considera, la propria discretie, ca ati incalcat in vreun fel conditiile de utilizator, NOKIA Romania poate actiona asa cum considera ca este adecvat, pentru a adresa fapta dvs. oricarei autoritati sau instante competente, inclusiv, fara limite, indepartarea continutului, prevenirea accesului si orice actiune legala. In cazul in care cunoasteti ca un utilizator incalca aceste conditii de utilizator, spre exemplu, dar nu limitat, prin urmarirea sau hartuirea altor utilizatori din panoul de mesaje si/sau camerele virtuale de discutii (chat rooms), va rugam sa informati NOKIA Romania despre un asemenea comportament, prin e-mail, la adresa contact@nokiapressplay.ro, contact@NOKIA.com.
PAGINA DE PROTECTIE A DATELOR
Protectia Datelor
1.Operatorul de Date
Operatorul datelor personale colectate prin aceasta pagina de Internet este Nokia Romania.

Ne angajam sa va protejam datele personale si sa respectam legislatia romana referitoare la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (conform prevederilor Legii nr. 677/2001 si normelor emise in aplicarea ei, precum si orice alte acte normative ce vor deveni incidente in cauza). Aceasta Pagina de Protectie A Datelor subliniaza tipul de informatii care sunt colectate de noi pe aceasta pagina de Internet, si modul in care le utilizam si protejam. Aceasta Declaratie precizeaza de asemenea drepturile dumneavoastra referitoare la protectia datelor, si va spune cum sa ne contactati. Aceasta Declaratie se aplica doar la aceasta pagina de Internet. De exemplu, nu se aplica la bannere, reclame sau promotii pe care le-am putea sponsoriza sau la care am putea participa, pe pagini detinute de terte parti.

Important:
Aceasta Declaratie contine numai informatii cu caracter general, cu scop de informare prealabila.
Orice operatiune de prelucrare a datelor cu caracter personal ce se va desfasura prin intermediul acestei pagini, va fi insotita de informatii detaliate si explicite, care sa va permita sa faceti alegerile corespunzatoare, in conformitate cu drepturile si interesele dvs legitime, aplicabile de la caz la caz.

2. Date personale si utilizarile acestora
Ce colectam si de ce
Cand ne referim la "date personale", vrem sa spunem informatii pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. De obicei, acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), informatii despre carti de credit, pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, cum ar fi pasiuni si interese. Va asiguram ca nu vom colecta nici o data personala cu ocazia vizitarii paginii noastre de catre dumneavoastra, daca nu ne veti furniza voluntar aceste informatii, printr-o manifestare de vointa expresa si neechivoca in acest sens.

Atunci cand ne furnizati date personale prin aceasta pagina de Internet, vom indica in mod expres pentru ce avem de gand sa folosim datele (scopurile prelucrarilor), si va vom cere consimtamantul pentru orice asemenea utilizare.

Scopurile tipice sunt urmatoarele:
 1. Raspunsul la cererile dumneavoastra
  Atunci cand ne trimiteti datele dumneavoastra personale in contextul de a ne pune o intrebare sau de a formula o cerere vom folosi datele pe care ni le furnizati pentru a raspunde la intrebarea/cererea dumneavoastra. In unele cazuri, ar putea fi necesar sa impartasim datele dumneavoastra altor altor procesori de date ai unor terte parti, tocmai pentru a ne asigura ca veti primi raspunsul la cererea/intrebarea dvs, cu promptitudinde si in mod corect si numai in acest scop.
 2. Marketing direct viitor
  Atunci cand veti alege in mod expres sa primiti materiale publicitare/promotionale, va vom trimite din timp in timp informatii, care consideram ca pot fi de interes pentru dumneavoastra. Daca veti fi de acord, putem si sa impartim datele dumneavoastra cu, sau sa le transmitem alte firme selectate cu grija, care ar putea dori sa va trimita informatii dupa cum se va preciza la data cand colectam datele dumneavoastra. Oricand, insa, va puteti retrage (cu "dezabonare") din asemenea contract viitor. O asemenea retragere/ dezabonare va conduce la incetarea oricarie asemnea trimiteri care dvs.
3. Securitatea
Noi luam toate masurile de siguranta impuse de normele legale in vigoare pentru a asigura securitatea datelor personale ale dumneavoastra, si pretindem, pe baze contractuale extrem de serioase, persoanelor noastre imputernicite sa faca la fel. Toate informatiile pentru identificare personala sunt supuse la acces restrictionat, pentru a impiedica accesul neautorizat, modificarea sau utilizarea gresita. Va rugam insa sa retineti ca este posibil sa dam datele dumneavoastra personale, daca ni se impune prin lege, prin mandat de perchezitie, somatie sau hotarare judecatoreasca.

4.Cookies, etc
 1. Utilizarea de cookie
  Un cookie este un sir de informatii "text-only", pe care o pagina de Internet il transfera in fisierul cookie al browser-ului de pe hard disk-ul calculatorului dumneavoastra, astfel incat pagina de Internet sa poata memora cine sunteti.
  Un cookie va contine de obicei numele domeniului din care a venit cookie, "durata de viata" a cookie-ului, si o valoare, de obicei un numar unic generat la intamplare.
  Atunci cand vizitati pagina noastra de Internet, noi va trimitem un cookie. Cookie-urile pot fi folosite in urmatoarele moduri:
  Ca sa ne ajute sa va recunoastem ca vizitator unic (doar un numar) cand va intoarceti la pagina noastra, si sa ne permita sa alcatuim continutul sau reclamele care sa corespunda intereselor dumneavoastra preferate sau ca sa evitam sa va aratam repetat aceleasi reclame.
  Ca sa compileze statistici anonime agregate, care ne permit sa intelegem cum folosesc utilizatorii pagina noastra si sa ne ajute sa imbunatatim structura paginii noastre. In acest mod noi nu putem sa va identificam personal.

  Pe aceasta pagina pot fi folosite doua tipuri de cookie: "session cookie", care sunt cookie temporare care raman in fisierul cookie al browser-ului dumneavoastra pana cand parasiti pagina de Internet, si "persistent cookie", care raman in fisierul cookie al browser-ului dumneavoastra mult mai mult timp (desi cat de mult va depinde de durata de viata a fiecarui cookie).
 2. Folosirea "web beacons"
  Unele din paginile noastre de Internet pot contine imagini electronice cunoscute sub numele de "web beacons" sau contoare (cunoscute uneori sub numele de "imagini transparente"), care ne permit sa numaram utilizatorii care au vizitat aceste pagini. Contoarele colecteaza doar informatii limitate care cuprind un numar de cookie, ora si data vizionarii paginii, si o descriere a paginii in care este amplasat web beacon-ul. Putem de asemenea sa includem contoare amplasate de terte parti creatoare de reclama. Aceste contoare nu poarta nici o informatie identificabila personal si sunt folosite doar pentru a urmari eficienta unei anumite campanii. Intrucat contoarele sunt la fel ca orice alta cerinta de continut inclusa in reteta unei pagini de Internet, nu puteti sa renuntati la ele sau sa le refuzati. Totusi, acolo unde contoarele sunt folosite impreuna cu cookies, ele pot fi dezafectate prin schimbarea setarilor de cookie a browser-ului dumneavoastra.
 3. Reclame facute de terte parti Putem folosi o terta parte ca sa prezinte reclame pe pagina noastra de Internet. Cu aceste reclame pot fi asociate cookie, care sa-i permita producatorului reclamei sa urmareasca numarul de utilizatori anonimi care raspund campaniei. Nu avem acces la sau control al cookie-urilor amplasate de terte parti.
 4. Dezactivarea / Activarea Cookie
  Aveti capacitatea de a accepta sau refuza cookie prin modificarea setarilor din browser-ul dumneavoastra. Insa, s-ar putea sa nu mai puteti sa folositi toate trasaturile interactive ale paginii noastre daca cookie-urile sunt dezactivate.

  Exista un numar de moduri de a administra cookie-urile. Daca folositi diferite calculatoare in diferite locatii, va trebui sa aveti grija ca fiecare browser sa fie setat ca sa corespunda preferintelor de cookie ale dumneavoastra.
  Unele browser-e moderne au o facilitate care poate analiza politicile de protectie a datelor personale in paginile de internet, si permite utilizatorului sa aiba sub control necesitatile sale de protectie a datelor personale. Acestea sunt cunoscute sub numele de caracteristici "P3P" (Privacy Preferences Platform - Platforma de Preferinte pentru Datele Personale)
  Puteti sterge usor orice cookie care a fost instalat in fisierul cookie al browser-ului dumneavoastra. De exemplu, daca folositi Microsoft Windows Explorer:
  • Deschideti "Windows Explorer"
  • Dati click pe butonul "Search" din bara
  • Tastati "cookie" in casuta de cautare pentru "Foldere si Fisiere"
  • Selectati "My computer" in casuta "Look In"
  • Dati click pe "Search Now" , Dublu click pe folderele care sunt gasite
  • Selectati orice fisier cookie
  • Apasati butonul "Delete" pe tastatura dumneavoastra.

  Daca nu folositi Microsoft Windows Explorer, atunci trebuie sa selectati "cookies" in functiunea "Help", ca sa aflati informatii despre unde se afla folderul cookie al dumneavoastra.
5. Drepturile dumneavoastra
Conform legislatiei Romaniei, care tinde sa se armonizeze cu legislatia Uniunii Europene privind protectia datelor personale, unele din cele mai importante drepturi ale dumnevoastra includ:
 1. dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele dvs personale sunt sau nu sunt prelucrate de noi;
 2. dreptul de a va retrage consimtamantul pentru procesarea datelor dumneavoastra personale, la care ati consimtit anterior;
 3. dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:
  - dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  - dupa caz, transformarea in date anonime a datelor, a caror prelucrare nu este conforma legii;
  - notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform punctelor de mai sus, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;
 4. dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Limitarea raspunderii si garantie limitata
NOKIA ROMANIA NU GARANTEAZA CA SERVICIUL(IILE) SAU ORICARE SIT WEB LEGAT DE ACESTA VA FI CONTINUU SAU FARA ERORI.
NOKIA ROMANIA NU ESTE RESPONSABIL PENTRU NON-DISPONIBILITATEA ORICAROR SIT(URI) WEB SI SERVICIULUI(IILOR). NOKIA ROMANIA NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU ORICE INTARZIERE, PIERDERE A DATELOR SAU DAUNE IN TIMPUL TRANSMITERII DE LA ORICARE SIT WEB SI SERVICIU(II).
NICIO GARANTIE, DE NICI UN FEL, FIE EXPRESS SAU IMPLICATA, INCLUSIV, DAR NU LIMITAT LA GARANTIILE DE TITLU SAU NEINCALCARE SAU GARANTII IMPLICITE DE VANDABILITATE SAU APTITUDINE PENTRU UN ANUMIT SCOP SE FACE IN LEGATURA CU CONDITIA, POTRIVIREA, DISPONIBILITATEA, ACURATETEA, FIABILITATEA, VANDABILITATEA SI/SAU NEINCALCAREA ORICAROR SITURI WEB SI/SAU SERVICII FURNIZATE MAI DEPARTE, PROPRIUL DVS. ECHIPAMENT, INTERNETUL IN SINE, ORICE LINII PUBLICE SI/SAU RETELE DE OPERATOR/TRANSPORTATOR. NOKIA NU VA FI RESPONSABIL PENTRU NICIO DAUNA DIRECTA, INDIRECTA, INTAMPLATOARE, SPECIALA, REPRESIVA SAU ALTE ASEMENEA DAUNE, PROFITURI PIERDUTE, BENEFICII DE ACTIVITATE, BUNA REPUTATIE, ECONOMII SAU DATE ANTICIPATE, CHIAR DACA POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE A FOST ANUNTATA. PANA ACOLO UNDE ESTE PERMIS PRIN LEGE, RASPUNDEREA NOKIA ROMANIA FATA DE DVS. SE VA LIMITA CONFORM ACESTOR CONDITII DE UTILIZATOR AL NOKIA, PANA LA SUMA ECHIVALENTA PRETULUI DE VANZARE A CELUI MAI SCUMP SERVICIU CUMPARAT DE DVS. DE LA NOKIA CONFORM ACESTOR SERVICII.
NIMIC DIN ACESTE CONDITII DE UTILIZATOR NU VOR EXCLUDE RASPUNDEREA NOKIA ROMANIA PENTRU MOARTEA SAU ACCIDENTAREA PERSONALA, CARE REZULTA DIN NEGLIJENTA NOKIA ROMANIA.

Contul, parola si siguranta dvs.
Este permisa numai o inregistrare pe persoana si/sau dispozitivul suportat.
Sunteti responsabili pentru mentinerea informatiilor dvs. de inregistrare actualizate, inclusiv, dar nu limitat la, informatiile de contact, pentru a activa Servicii corecte si exacte.
Actiunile luate in timpul utilizarii Serviciului(iilor), accesate cu identificare sau parole valabile, sunt considerate de NOKIA ca sunt facute de dvs. si astfel, dvs. sunteti raspunzator personal pentru astfel de actiuni.
Daca identificarea sau parolele dvs. de utilizator sunt compromise sau daca aveti cunostinta de orice folosire neautorizata a contului dvs. sau alte incalcari ale sigurantei, aveti obligatia de a avertiza imediat NOKIA. Puteti aviza NOKIA, trimitand un e-mail la adresa: contact@nokiapressplay.ro In cazul in care uitati parola, puteti accesa linkul recuperare parola aflat in pagina "Contul tau", prin care sa solicitati sa va fie trimisa parola la adresa de e-mail pe care ati inscris-o in momentul inregistrarii. Nu puteti folosi niciodata contul nimanui si nici sa permiteti altcuiva sa utilizeze contul dvs. (supus exceptiei, sub indrumarea parintilor pentru persoanele stabilite la Sectiunea "Eligibilitatea Serviciilor").

Disponibilitatea si modificarea serviciului(iilor)
NOKIA isi rezerva dreptul, la propria sa discretie si fara vreo obligatie, sa aduca imbunatatiri sau sa corecteze erori sau omisiuni in orice date continute si/sau trimise la sau in legatura cu Serviciile. NOKIA nu este raspunzator pentru orice pierderi sau daune care sunt cauzate de increderea dvs. in orice date continute si/sau trimise la sau in legatura cu Serviciile. NOKIA nu isi asuma nicio raspundere si nu va avea nicio obligatie pentru orice daune sau virusi care pot afecta echipamentul computerului sau dispozitivele dvs. sau alte bunuri din proprietatea dvs., datorita sau care rezulta din utilizarea sau accesarea dvs. a Serviciilor.
Serviciile sunt disponibile asa cum a decis NOKIA ROMANIA si pot fi supuse unor pauze de intretinere si oricaror alte feluri de actiuni. NOKIA ROMANIA poate indeparta orice informatii, inclusiv, dar nu limitat la, informatii sau date, materiale sau continuturi personale furnizate de oricare dintre utilizatori, oricare alte date sau materiale sau inchiderea Serviciilor sau oricare parte a acestora, in orice moment, la discretia sa. NOKIA ROMANIA nu va avea nicio obligatie de a monitoriza oricare dintre materialele furnizate de catre dvs. la NOKIA si/sau la Serviciu(ii), dar poate proceda astfel, la propria discretie.
NOKIA ROMANIA are dreptul in orice moment de a incheia dreptul dvs. de a utiliza Serviciul(iile), fara a avertiza, din orice motiv, la propria discretie a NOKIA ROMANIA si mai ales daca incalcati Conditiile de utilizator sau folositi Serviciile in mod ilegal sau intr-un fel in care NOKIA ROMANIA considera ca este neadecvat.

Informatii legate de produsele si Serviciile partilor terte
Toate informatiile continute si/sau trimise la sau in legatura cu Serviciile legate de produsele sau serviciile partilor terte, inclusiv, dar nu limitat la, preturile si disponibilitatea oricarui serviciu, produs, caracteristica de produs sau acoperire a serviciului, daca este cazul, trebuie verificate cu compania care furnizeaza produsul sau serviciul si sunt supuse modificarilor, fara avertizare.
NOKIA ROMANIA poate oferi diferite setari sau legaturi (precum bookmarks) catre situri al partilor terte si/sau servicii de la Serviciul(iile) sau de la un terminal mobil sau oricare alt dispozitiv asemanator. Setarile, siturile si/sau serviciile partilor terte nu sunt sub comanda NOKIA ROMANIA, accesul la oricare astfel de setari, situri si/sau servicii se face in baza unui "ASA CUM ESTE" si "ASA CUM ESTE DISPONIBIL". NOKIA ROMANIA nu este raspunzator pentru astfel de setari, situri si/sau servicii, inclusiv, dar nu limitat la, continutul si functionalitatea acestora. Trebuie sa revizualizati si stabiliti daca sunteti de acord cu astfel de conditii si termeni de utilizare a sitului inainte de a folosi oricare aceste situri sau servicii. Furnizarea NOKIA ROMANIA de legaturi catre un sit care nu este unul NOKIA ROMANIA nu implica faptul ca NOKIA ROMANIA aproba situl sau produsele sau serviciile mentionate pe un astfel de sit al unei parti terte.

DIVERSE
Nulitatea unei furnizari a acestor Conditii de utilizator sau oricare alte conditii si avertizari aplicabile nu vor afecta valabilitatea furnizarilor care raman. Furnizarea nevalabila va fi inlocuita cu o furnizare valabila, care se apropie cel mai mult de rezultatul si scopul acestor Conditii de utilizator sau oricare alte conditii si avertizari aplicabile. Aceste conditii de utilizator nu vor exclude si nici nu vor limita oricare dintre drepturile dvs. obligatorii in Romania.

Modificarea acestor conditii de membru
NOKIA ROMANIA isi rezerva dreptul de a schimba sau modifica in orice moment, aceste conditii de utilizator, oricare conditii de situri si politica de intimitate si oricare conditii si avertizari aplicabile, fara a avertiza anterior, cum ar fi conditiile specifice unei campanii, care pot fi incorporate prin referinta sau sunt prezentate altfel in baza sau in legatura cu Serviciile. NOKIA ROMANIA va va atentiona cu privire la astfel de schimbari sau modificari, postand o versiune actualizata a documentului in cauza. Astfel de modificari si schimbari vor fi considerate ca fiind aprobate daca un Utilizator foloseste Serviciul(iile) NOKIA ROMANIA relevant(e), dupa ce astfel de schimbari si modificari au fost anuntate, daca nu este inregistrata nicio obiectie in termen de o luna de la notificare. Sunteti raspunzator pentru a revizualiza cu regularitate aceste Conditii de Utilizator si alte conditii si avertizari aplicabile. Continuarea de a utiliza Serviciul(iile) va fi considerata ca sunteti de acord cu astfel de modificari.

Prin trimiterea informatiilor dvs. de inregistrare, confirmati ca ati citit si inteles aceste Conditii de utilizator, oricare conditii ale sitului si politica de intimitate si sunteti de acord cu acestea.
Participa s-a incheiat! Multumim participantilor si tuturor celor care i-au sustinut.
Ai aici filmele finalistilor si cum au fost ei judecati de Juriu.
Vezi finala!
Premii Finalistii au pus mana pe un telefon Nokia 5310 XpressMusic.
Iar castigatorul Marelui Premiu, merge la Street Dance Kemp 2008.